11Challenge the future dus: eenvoud zorgt dat mensen het idee begrijpen Onverwachtheid zorgt dat mensen opletten en geïnteresseerd blijven helderheid zorgt dat mensen het idee voor zich zien, begrijpen en dus onthouden geloofwaardigheid zorgt dat mensen zien dat je idee waar is Emotie zorgt dat. 12Challenge the future hoe zorg je dat jouw presentatie blijft plakken? Door Caryn t Hart de wijkerslooth itav tu delft april 2015. 13Challenge the future referenties: heath, c heath, d made to Stick: Why some Ideas Survive and Others die random house, 2007 titelslide: m/photos/willfuller/ Slide verhalen: m/photos/wwworks/ Slide Emoties: m/photos/eoinlane/ /sizes/l Slide eenvoud : m/photos/avdezign/ Slide helderheid: m/photos/venana/ Slide geloofwaardigheid: m/photos/mairag/ de foto van slide. 14Challenge the future contact: caryn t Hart de wijkerslooth Instituut voor Talen en Academische vaardigheden tu delft blog: m/ Recommended LinkedIn Corporation 2018 Public clipboards featuring this slide no public clipboards found for this slide select another clipboard looks like youve clipped this slide. Create a clipboard you just clipped your first slide! Clipping is a handy way to collect important slides you want to go back to later. Now customize the name of a clipboard to store your clips.

hoe zorg je dat iemand verliefd op je wordt om je verhaal geven, blijft het niet hangen laat mensen dus iets voelen; roep emoties op niet alleen blijdschap werkt. Ook woede, walging of medelijden. mensen voelen niets bij abstracte boodschappen. 10Challenge the future Principe #6: verhalen verhalen zijn eigenlijk droogzwemmen voor het leven we trainen ermee voor echte situaties door een verhaal weten we ons beter te gedragen als we de vertelde situatie tegenkomen door een verhaal kunnen mensen anticiperen en hun gedrag leren veranderen.

Principe #1: Eenvoud, vind de kern van je ideeën: waar gaat het nou echt om? Wat moet je publiek vooral onthouden? Wees een master of exclusion : laat zo veel mogelijk weg. 5Challenge the future, principe #1: Eenvoud. Maak de gouden zin: Zorg dat je statement in in 1 zin past. Want: hoe simpeler, hoe meer mensen je snappen. En hoe meer mensen ermee kunnen. 6Challenge the future, principe #2: Het onverwachte, als je een publiek goed wilt wakker schudden, moet je ze verrassen. Wijs ze op gaten in hun kennis en vul die gaten in; daar worden mensen nieuwsgierig en geïnteresseerd van. 7Challenge the future Principe #3: helderheid eisenmangel goede ideeën zitten vol concrete visualisaties; roep dus duidelijke beelden op bij je publiek zorg dat mensen je verhaal voor zich zien; Onze hersenen herinneren zich concrete feiten het best, daarom zijn spreekwoorden al eeuwen blijven hangen.

hoe zorg je dat iemand verliefd op je wordt

Ervoor zorgen dat iemand verliefd op je wordt versand - wikihow


Successfully reported this slideshow. Hoe zorg je dat jouw idee blijft plakken? Upcoming SlideShare, loading in 5, no downloads, no notes for slide. Hoe zorg je dat jouw presentatie blijft plakken? Door Caryn t Hart de wijkerslooth. Itav tu delft, april 2015. 2Challenge the future, in hun boek made to stick beschrijven Chip heath dan heath 6 principes om een idee te laten beklijven. Deze 6 principes zijn: Principe #1: Eenvoud, principe #2: Het onverwachte, principe #3: Helderheid. Principe #4: Geloofwaardigheid, principe #5: Emotie, principe #6: Verhalen.

Ervoor zorgen dat iemand verliefd op je wordt - wikihow


edmund burke het ultieme geluk in het leven is de overtuiging dat wij bemind zijn. victor hugo problemen zijn kansen in werkkleding. henry kaiser duisternis kan geen duisternis verdrijven; enkel licht is daartoe in staat. Haat kan geen haat verdrijven; enkel liefde is daartoe in staat. martin luther king. 'hij heeft me afgeblaft, hij heeft me aangevallen, overmeesterd en bestolen' - blijf daarover wrokken, en nooit zal je haat verdwijnen. dhammapada leraren openen de deur, maar je moet zelf binnengaan. chinees gezegde jij, jij zelf, evenzeer als wie dan ook in het gehele universum, verdient jouw liefde en affectie.

hoe zorg je dat iemand verliefd op je wordt

Als iemand houdt van mij zoals ik ben, zal ik eindelijk naar mezelf durven kijken. bergman, het geloof is een stok om op te leunen, niet om anderen mee te slaan. laurillard, het geloof is een oase in het hart, die nooit bereikt zal worden door de karavaan van het denken. Khalil Gibran, laat geen care gelegenheid voorbij gaan om een goed woord te zeggen. godfried bomans, waar welvaart heerst zonder soberheid, daar heerst geweld.

Hoevelen die binnen de kerk zijn, zijn daar buiten, en hoevelen die er buiten zijn, zijn binnen. aurelius augustinus al onze woorden zijn kruimels die afvallen van de feesttafel van onze geest. Khalil Gibran Nederigheid is vaak niet meer dan geveinsde onderworpenheid, waarvan men zich bedient om anderen te onderwerpen. la rouchefoucauld niets is zo krachtig als vriendelijkheid, hair en niets is zo vriendelijk als echte kracht. Sockman wijsheid begint met verwondering. socrates het enige wat nodig is om het kwade te laten zegevieren is dat goede mensen niets doen.

Zorgen dat een meisje verliefd op je wordt - wikihow

De volgende Friese uitdrukking - in minske systems sin is in minske libben: als men datgene doet, wat men aangenaam vindt, heeft men genoegen in het leven; wanneer men het ambt zijner keuze waarneemt, doet men dat met genoegen; vandaar: ieder moet weten waar hij trek. alex pot, le coeur connait les raisons, qui la raison ne connait pas: Het hart kent redenen, die de rede niet kent. blaise pascal, een variant op: 'wat baat het de mens, als hij de hele aarde wint, maar daarbij zichzelf verliest? 'wat baat het een mens als hij zich haast, en zichzelf daarbij verliest?'. Als je voor én mens in je leven wat betekend hebt, dan heb je niet vergeefs geleefd. dag hammarskjöld, anderen begrijpen is kennis; jezelf begrijpen is verlichting. lao tse, hoe kunnen we én worden met dat wat noch zijn, noch niet-zijn is? zenspreuk, luisteren betekent voor velen: wachten totdat de ander is uitgesproken. bron citaat onbekend, hou van de mensen zoals ze zijn; er zijn geen anderen.

hoe zorg je dat iemand verliefd op je wordt

Zo zorg je dat iemand verliefd op je wordt

Daardoor ervaren we de wereld ook niet langer als een mysterie. De aarde schuilt in een korrel zand, het heelal in een bloemblad puur, de oneindigheid in de palm van huidcentrum uw hand en de eeuwigheid in een uur. william blake, bidden leidt tot een zuiver hart; een zuiver hart leidt tot liefde; liefde zet je aan tot daden voor je naasten; en deze inzet leidt op zijn beurt tot de vrede van het hart. Dus door het gebed hebben wij alles: zuiverheid, vreugde, liefde, inzet en vrede! moeder teresa, geloof kan heel nuttig zijn, bijv. Als bron van ethiek, maar: godsdienst is er evenzeer zonder noodzaak, gewoon omdat het fijn is godsdienstig te zijn. theoloog harry kuitert, pas daar waar in de verhouding van mens tot mens het 'bovenwereldlijke' leven de zin- en richtinggevende factor wordt, kan de verhouding van mens tot mens in diepste zin juist en vruchtbaar worden. Een variant op: 'Als de berg niet naar Mohammed komt, dan komt Mohammed naar de berg 'als de mens niet naar God komt, komt God naar de mens.'.

novalis, het grote geheim van het christendom is eigenlijk niet de verschijning, maar de door-schijning van God in de wereld. thomas merton, de moderne mens kent de stilte niet meer. Ik bedoel niet de 'lekkere' stilte tijdens een wandeling in de bergen, waarna je vervolgens in het dal weer je walkman opzet. Nee, ik bedoel de stilte die er altijd. De stilte die ik heb ervaren op nieuw-guinea. Stilte die macht heeft. We tanning kennen dit soort intense stilte niet meer.

Hoe zorg je dat iemand verliefd op je wordt?

De serum christen van de toekomst zal een mysticus zijn, of hij/zij zal geen christen meer zijn. theoloog paul tillich, zen is net een kopje thee: het smaakt christenen net zo goed als boeddhisten. pater enomiya lassalle, als je een jonge monnik in extase omhoog ziet stijgen naar de hemel, pak hem dan snel bij zijn voeten en trek hem met beide benen op de grond. citaat uit de traditie van de woestijnvaders (de eerste monniken). Als je het spirituele pad op wilt, kies dan én weg, en hou vol op die weg! chögyam trungpa, waar geen afgunst is, heerst eendracht in verscheidenheid. aurelius augustinus, voor wie door de geest wordt geheiligd, is ieder echt boek een bijbel.

Hoe zorg je dat iemand verliefd op je wordt
Rated 4/5 based on 669 reviews