Zoek naar foto's van mensen met haar dat lijkt op het jouwe. Let daarbij op dikte, volume, slag in het haar en de vorm van het gezicht. Heb je dun haar, weet dan dat het (eigenlijk) niet mogelijk is om een volle, rechte pony te knippen. We kwamen tot de conclusie dat Valerie best wat weg heeft van Alexa Chung (qua haar en gezicht) en dus besloten we een Chung-like pony te knippen. Kijk dan wat tutorials op. Daarna friste ik even mijn tutorial-kennis op door wat video's te checken.

pony knippen dun haar van Valerie. Begin met research op Pinterest, net als toen ik mijn eigen haren ging knippen, heb ik ook voor Valerie gekeken wat er qua pony's mogelijk. Zoeken op Pinterest naar pony's kan je veel nuttige info opleveren.

Het was even wennen, maar na stuk voor stuk positieve reacties van anderen was ik blij. Ik had een mooie pony geknipt bij mezelf, yay! En zo dachten ook mijn collega's erover toen ik voor het eerst (met pony!) op de redactie van Cosmopolitan aan kwam. Ik kreeg van alle kanten complimentjes en vertelde trots dat ik 'm zelf had geknipt. Voor shampoo de grap zei ik: "ik kan ook zelf een pony knippen bij jullie hoor!" en dat heb ik geweten. Mijn grapje werd namelijk niet veel later omgetoverd tot een echt experiment. Het slachtoffer was Valerie, stagiaire online. Ik heb haar drieduizend keer gevraagd of ze het echt aandurfde en na even twijfelen ging ze akkoord. Ook al heb ik helemaal geen kappersopleiding gedaan of enige verdere ervaring op het gebied van haren knippen: ik dacht dat het wel moest lukken. Advertentie - lees hieronder verder, inspiratie nodig?

pony knippen dun haar

Kort kapsel, kort haar lekker makkelijk 2013 haartrends 2013


Ik zag ze ineens overal: pony's. Monica geuze en, noor (queen of Jetlags) hadden plots een pony. En toen wilde ik er ook eentje. En dat wilde ik zelf doen. Maar kan je wel zelf een pony knippen zonder het gigantisch te verpesten? Monica geuze heeft een pony en het staat haar zó goed! Advertentie dandruff - lees hieronder verder. Experiment: zelf een pony knippen, na wat research (daar kom ik zo op) zette ik toch echt de schaar in mijn haar. Tien minuten later had ik een pony waar ik niet eens ontevreden over was.

Je korte haar laten groeien: tips


Nat haar, is je haar nat? Kam of borstel het dan niet teveel. Je haar is nat gewoon heel kwetsbaar. Ga je het dan kammen of borstelen, dan beschadig je het onnodig. Wacht rustig tot het droog is! Om dit te versnellen, doe je er niet goed aan om je haar droog te wrijven met je handdoek. Dep het droog en föhn je haar of laat het aan de lucht drogen. Pas daarna ga je lekker borstelen. Wist je dat een goede borstel ook onwijs veel kan doen met je haar?

pony knippen dun haar

Zeg maar hallo tegen volume. Ook hier geldt: vooraf wel even een beschermende olie aanbrengen. Gezonde en voldoende voeding, let jij op wat je eet? Je kunt nog zo gezond eten, maar krijg je ook voldoende vitamine b en zink binnen? Als je dit niet genoeg eet, dan kan dat een oorzaak zijn voor je dunne (en ongezonde) haar. Vitamine B2, B8 en zink zorgen ervoor dat je haar weer groeit en het op sterkte kan komen. Vitamines B die goed zijn voor je dunne haar, zitten onder andere in eieren, melk, noten, groenten, fruit, vlees en sojabonen.

Hoe heerlijk de zonnestralen ook zijn op onze huid, te lang in de zon kan een grote schade aanbrengen alcohol aan je haar. Want waarom je huid wel beschermen, maar je haren niet? Uv-stralen zijn echt niet alleen slecht voor je. Draag zorg voor je haar en doe een gave bandana in, ga met je hoofd in de schaduw shampoo liggen of bescherm je haar met producten met een beschermingsfactor. Als je al dun haar hebt, bescherm het dan echt goed.

Kapsels voor groot voorhoofd

Zie je geen andere optie dan veel föhnen en tablet stylen? We blijven het herhalen: zorg voor een goede hittebeschermer. Dit vrij simpele producten kan al heel veel ellende voorkomen! Wat onze kapsters jou aanraden? Biosilk Therapy en, lanza keratin healing Oil. Ha, ga je dan toch föhnen? Föhn je haar dan op de kop goed droog.

pony knippen dun haar

Naar de kapper: hoe vaak?

Do: gezonde en voldoende voeding, dont: veel in de zon, dont: je zeggen haar nat kammen. Do: volumepoeder aanbrengen, dont je haar in laagjes knippen. Do: de juiste elastiekjes. Föhnen en stylen, zorg goed voor je haar en föhn en style je haar daarom niet te veel. Veelvoudig föhnen en stylen kan je haar droog maken. En droog haar breekt heel gemakkelijk. Niet bevorderlijk dus voor je haardos.

Als je fijn en dun haar hebt, betekent het niet dat je ook weinig haar hebt. Je kunt nog zoveel haren op je hoofd hebben, maar dat zegt niets over de dikte. Dun haar is simpelweg dunner qua doorsnee per haar dan dikker haar. Dos en donts quad met je fijne haren. Oké, brandende vraag: wat kun jij doen aan dun haar? Wij hebben speciaal voor jou de dos en donts op een rij gezet. Dont: je haar veel föhnen en stylen. Do: je haar op de kop föhnen.

Boblijn kapsels 24 voorbeelden

Herkenbaar: je cadeau oren steken door je haar, je staart zakt uit, schuifjes blijven niet zitten en alle producten waar volume op staat, staan in jouw kast. Waar je vriendin gezegend is met een fantastische bos haar met onwijs veel volume, ben jij geboren met heel dun en fijn haar. Je haar hangt 9 van de 10 keer plat langs je gezicht en je haar opsteken? Daar durf jij je niet aan te wagen. Ja, geen twijfel over mogelijk. Maar dat betekent niet je er niets aan kunt doen! Betekent dun haar ook weinig haar?

Pony knippen dun haar
Rated 4/5 based on 680 reviews